Sagnol als opvolger Ferrera?

WOENSDAG, 16 MEI 2018, 13:47 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Deze morgen werd het nieuws de wereld ingestuurd dat Anderlecht gesprekken voert met Willy Sagnol om Hein Vanhaezebrouck op te volgen. Anderlecht ontkende dit meteen. Maar misschien denkt Anderlecht wel aan Sagnol om iemand anders op te volgen?

Het is een hardnekkig gerucht dat Michel Preud'homme en Emilio Ferrera al lang bij Standard getekend hebben en een publiek geheim dat Ferrera en Jean Kindermans niet door dezelfde deur kunnen. Een vertrek bij Anderlecht kondigt zich dus aan.

Sagnol wordt dan weer de hemel ingeprezen voor zijn uitstekende werk met jonge spelers. Zo werkte hij in het verleden met jongens als Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Anthony Martian en Kingsley Coman. Net nu Anderlecht meer wil inzetten op de snelle doorstroming van jong talent. 

Sagnol is op dit moment trouwens geen T2 van Bayern München zoals her en der geschreven wordt. Hij is zelfs geen T3, maar "technisch medewerker."

Volgend seizoen wordt Niko Kovac hoofdtrainer van 'Der Recordmeister' en stelt hij wellicht zelf zijn technische staff samen.

Het is dus niet onlogisch dat Anderlecht -verkennende?- gesprekken met hem voert om Ferrera op te volgen. Eventueel in een vernieuwde rol.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.



anderlecht-online forum