"Geen kritiek op het vorige bestuur, maar..."

ZATERDAG, 26 MEI 2018, 08:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck spreekt in Het Laatste Nieuws openhartig over het voorbije seizoen bij RSC Anderlecht. Daarbij ook over de bestuurswissel en dynamiek die die met zich meebrengt.

"Je zal mij nooit betrappen op kritiek op het vorige bestuur, ze hebben hier toch wel dingen verwezenlijkt waar ze trots mogen op zijn", begint Hein Vanhaezebrouck, "Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik bij mijn aankomst gedacht heb: 'er mag hier wel eens aan de molen gedraaid worden, is dit dan het grootste voetbalinstituur van België' ".

"Je voelt nu gewoon de dynamiek die Marc Coucke uitstraalt en dat was meer dan nodig. Misschien wisten Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck al bij mijn aanstelling dat het einde voor hen nabij was. In ieder geval hebben ze daar nooit een woord over gezegd tegen mij, ook niet bij mijn contractbesprekingen", aldus nog de coach.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.