"Plezant werken met Luc en de voorzitter"

ZATERDAG, 26 MEI 2018, 08:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht trok ondertussen al verschillende spelers aan en één voor één dragen ze de goedkeuring van Hein Vanhaezebrouck. Zoals Kenny Saief waarvan de huuroverkeenkomst omgezet is in een definitieve aankoop. Luc Devroe en Marc Coucke zullen ook geen speler halen waar de coach niet achter staat.

Hein Vanhaezebrouck had vorig seizoen amper wisselspelers, dat is iets waar het nieuwe bestuur nu moet voor zorgen. En de samenwerking tussen coach en bestuur verloopt prima.

"Het is plezant werken met Luc en de voorzitter. We bespreken altijd samen welke spelers er in aanmerking komen en als ik er niet achter sta, zullen ze hem ook niet kopen. Wat we nu vooral moeten doen is het evenwicht in de kern te herstellen", zegt Hein Vanhaezebrouck.

"Te beginnen met de flanken, want die had ik nu niet. Abazaj en Adzic kunnen zowel links als rechts uit de voeten. We moeten verder ook denken aan een nieuwe defensie, daarvoor zijn Milic en Cobbaut nodig. Musona heeft dan weer een actie en Makarenko kende fantastische maanden bij Kortrijk. En we zijn nog maar net begonnen", voegt de coach er met een knipoog aan toe. 



anderlecht-online forum