Officieel: De Roeck nieuwe beloftencoach

VRIJDAG, 1 JUNI 2018, 15:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Het hing al even in de lucht en is nu ook officieel bevestigd, Jonas De Roeck is de nieuwe coach van de U21 van RSC Anderlecht. Hij tekende een contract voor twee seizoenen. Eerder was De Roeck T1 van STVV.

"We blijven de jeugdopleiding verder ontwikkelen. Nadat we 11 jonge top talenten een eerste profcontract met succes hebben aangeboden, heten we, ondanks de verregaande interesse van andere eersteklassers, voormalig STVV coach Jonas De Roeck (38) welkom. Hij zal de U21 van RSC Anderlecht trainen", staat er te lezen op de officiële website van RSC Anderlecht, "De Roeck is een veelbelovende jonge coach die al mooie prestaties neerzette op het hoogste niveau als T1 van Sint Truiden VV."

"Trainerscapaciteiten verder ontwikkelen"

Ook De Roeck zelf is opgetogen met deze nieuwe uitdaging: "Het is voor mij de ideale kans om mijn trainerscapaciteiten verder te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om de jonge talenten beter te maken en hen te begeleiden in hun eerste stappen als profspeler"
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.