Vancamp: "Ik wil spelen en dat kon niet bij Anderlecht"

VRIJDAG, 22 JUNI 2018, 11:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Beerschot Wilrijk heeft vanmorgen de komst van Jorn Vancamp officieel aangekondigd. De spits van Anderlecht tekent voor vier seizoenen bij de club uit eerste klasse B. "Ik ben al heel m’n leven supporter van Beerschot. Als jonge gast was het mijn droom om op het Kiel te spelen."

Anderlecht verhuurde Vancamp vorig seizoen aan Roda JC. Echt een succes werd dit niet en dus liet Anderlecht verstaan dat een nieuwe uitleenbeurt mocht. Het is een definitieve transfer geworden. Ondanks interesse uit Nederland en de Pro League, koos hij voor 1b. "Voor mij is dit een scharniermoment in m’n carrière. Ik wil nu vooral spelen en die zekerheid kon Anderlecht me niet geven", zo vertelt Vancamp op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb wel nog steeds de ambitie om door te stoten naar de absolute top."

Met Beerschot Wilrijk kiest Vancamp voor zijn jeugdliefde. "Ik woon vlakbij, in Hoboken. Ik ben al mijn hele leven supporter en heb dat nooit verborgen. Als ik kon, kwam ik altijd kijken. Zo was ik erbij in de promotiewedstrijden tegen Cercle Brugge. Ik wil doorbreken bij Beerschot en promoveren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.