Didillon: "Alles doen om basisplaats te veroveren"

MAANDAG, 25 JUNI 2018, 09:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx en Thomas Didillon gaan onderling de strijd aan voor een plaats onder de lat en dat schrikt de Fransman niet af. "Ik zal er alles aan doen om een basisplaats te veroveren", is Didillon ambitieus.

Luc Devroe volgde de jonge doelman al een tijdje, hij is er dan ook van overtuigd dat Didillon de kwaliteiten heeft om op termijn de nummer 1 van RSC Anderlecht te worden.
Didillon zelf is klaar om de concurrentie aan te gaan maar voelt geen druk.

"Het is voor mij een hele eer om hier te zijn, ik krijg hier een fantastische kans. Ik zal er dan ook alles aan doen om mijn plaats te veroveren. Ik ben niet bang van de druk, ik kan daar gerust mee omgaan. De mensen kennnen mij hier niet, dus ik heb de tijd om rustig te groeien."

Zijn speelstijl omschrijft Didillon als volgt: "Ik heb een goed voetenspel en wil daardoor zo hoog mogelijk spelen. Dat is volgens mij ook de beste manier om zo weinig mogelijk doelpunten tegen te krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.