Kara: "Ik werd geofferd voor eigenbelang van anderen"

DONDERDAG, 12 JULI 2018, 14:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na de uitschakeling in de eerste ronde van het WK zonder één minuut gespeeld te hebben, heeft Kara Mbodj in de Senegalese media zwaar uitgehaald naar de leden van de nationale ploeg. "Er zijn veel valse types, hypocrieten."

In Senegal wordt er gefluisterd dat Kara niet helemaal fit zou zijn en daarom niet speelde in Rusland. Kara spreekt dit tegen. "Als ik niet 100 procent klaar was, zou ik deze selectie niet aanvaard hebben. Ik ben een eerlijk man, maar bij deze nationale ploeg zijn veel valse types, veel hypocrieten. Sommigen waren er enkel voor hun eigen profijt en wilden niet dat ik speelde. Ze hebben me opgeofferd voor hun eigen belangen", klinkt het hard.

"Maar ik ben een prof en dit maakt me enkel sterker", gaat de verdediger verder. "Ik respecteer de keuzes van de bondscoach, maar ik wil dat de Senegalezen weten dat ik niet geblesseerd was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.