Dauda gepromoveerd tot derde spits

MAANDAG, 30 JULI 2018, 09:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dat Ivan Santini en Landry Dimata de goal weten staan bewezen ze al tijdens de voorbereiding en zaterdag nog tegen KV Kortrijk. Zij zijn dan ook de nummer één en twee van de spitsen. Het is nu meer dan duidelijk dat er geen ruimte meer is voor Lukasz Teodorczyk, want Anderlecht promoveerde Mohammed Dauda tot derde spits. 

Volgens Marc Coucke heeft hij te veel respect voor de Pool om hem aan te houden als vierde spits. "Teo was vorig seizoen niet top, maar hij maakte wel belangrijke goals. Zonder hem speelden we Europese voorrondes tegen Fola Esh. Twee jaar geleden maakte hij ons ook kampioen. Maar we willen nu vanaf nul beginnen, met een schone lei. Daarom krijgen Santini en Dimata het vertrouwen en Dauda is onze derde spits. Uit respect zeg je dan tegen Teo dat het beter is om te vertrekken, je kan hem toch niet vragen om te blijven als vierde spits", aldus Coucke.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.