Terugblik Nicolás Frutos

DINSDAG, 31 JULI 2018, 22:29 - wvanroy
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Momenteel is Nicolás Frutos aan de slag bij Olimpia als sportief manager. Voor het eerst kijkt hij terug op zijn periode als trainer bij Anderlecht, 'Ik heb iets intens beleefd, maar het was de fijnste periode sinds ik acht jaar geleden gestopt ben als speler', verrast Nicolás Frutos.

 'Ik wist vanaf dag één dat er na vier matchen een einde zou komen aan mijn missie bij Anderlecht'. aldus de Argentijn.

Aanbiedingen

Nicolás Frutos liet blijken een aanbod van een eerste klasser geweigerd te hebben, om de 4 wedstrijden bij Anderlecht te kunnen  afwerken.Spijt heeft de Argentijn niet. 'Ondanks alle moeilijkheden heb ik het niet slecht gedaan', vindt Frutos. 'De wedstrijden volgden elkaar zo snel op dat ik nauwelijks de tijd kreeg om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

België

Frutos denkt ten laatste tegen 2021 terug in België aan de slag te kunnen gaan. Frutos en zijn vrouw verwachten hun eerste zoon, en zullen in België bevallen om hun kindje de Belgische nationaliteit te kunnen geven. Daarna keren ze terug naar Paraguay.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.