Gerkens: "Er is nu meer vechtlust"

ZATERDAG, 4 AUGUSTUS 2018, 11:53 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In Het Laatste Nieuws blikt Pieter Gerkens nog even terug op de wedstrijd tegen KV Kortrijk en hij stelt zichzelf ook een doel voorop voor dit seizoen: "Ik zou toch een goal of 7 à 8 willen maken"

Tegen Kortrijk zagen we een ander Anderlecht dan vorig seizoen. Dat zag ook Gerkens. "Wij waren echt wel goed. Dat moet je niet minimaliseren. Het is duidelijk op welke manier we willen voetballen, met veel lopende mensen. Het helpt ook dat de coach nu wel een volledige voorbereiding gehad heeft." Gerkens zag nog een verschil met vorig seizoen: "Er is een betere dynamiek in de groep. En meer vechtlust. Er is de wil om 90 minuten te strijden voor elkaar."

Tot slot stelt de aanvallende middenvelder nog een doel voor zichzelf voor dit seizoen: "Ik wil beter doen dan vorig seizoen. Zowel collectief als individueel. Vorig seizoen scoorde ik 4 keer. Nu zou ik toch aan 7 à 8 moeten komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.