"Het herstel van Kums gaat de goede kant op"

VRIJDAG, 10 AUGUSTUS 2018, 14:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS De persconferentie begon deze middag met een vraag over de medische toestand van Sven Kums. Hein Vanhaezebrouck was duidelijk niet opgezet met het feit dat er in de pers verschenen was dat de blessure van Kums ernstiger was dan gedacht. "Dat zijn geruchten in de krant waar ik niet wens op te reageren", was de coach duidelijk. 

"Het is waar dat Kums nog niet klaar is en dat hadden we eerder al over gecommuniceerd, hou je dan ook aan die berichtgeving", ging Vanhaezebrouck verder, "Zijn herstel gaat de goede kant uit, hij hernam al een paar trainingen."

Maar Kums is niet de enige die ontbrak de voorbije week. "Onze voorbereiding de voorbije week is wat anders verlopen dan normaal door een paar ontwikkelingen bij verschillende spelers. Begin deze week was Bornauw nog niet volledig genezen. Vranjes is afwezig geweest en Bakkali is ziek geweest. Verder hebben Milic, Delcroix en Trebel last gehad van kleine blessures. Maar volgens mij geraken ze wel klaar voor de wedstrijd tegen Charleroi", aldus nog de coach.



anderlecht-online forum