11 goals, 2 doelpuntenmakers. Problematisch of niet?

MAANDAG, 13 AUGUSTUS 2018, 11:27 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na 3 wedstrijden heeft Anderlecht al 11 keer gescoord. Deze 11 doelpunten werden gescoord door Dimata (4) en Santini (7). Maar: is Anderlecht nu te afhankelijk van deze 2 spitsen?

Hun ploegmaats vinden alvast van niet. "Santini is een fenomeen. Op training scoort hij met de ogen dicht. Zeven doelpunten in drie wedstrijden, indrukwekkend. Voordeel is dat Santini en Dimata elkaar goed kennen. Ze vinden mekaar makkelijk en ze gunnen elkaar het succes. Voor de rest van de ploeg is het een verademing om te weten dat voorin twee spelers staan die niet veel nodig hebben om te scoren.", aldus Appiah. 

Maar wat in geval van schorsingen of blessures van 1 van deze twee? Kan er dan ook gescoord worden vanuit de tweede lijn? Didillon: "Die goals uit de tweede lijn komen er wel, het seizoen is nog lang. We gaan nu toch niet klagen omdat we scorende spitsen hebben? Vroeg of laat zullen de ballen van Trebel of Saelemaekers er ook wel ingaan. Daar maak ik me geen zorgen over."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.