Anderlecht vangt bot: Vranjes geschorst tegen Club Brugge

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2018, 21:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De Geschillencommissie is niet ingegaan op de vraag van Anderlecht-advocaat Luk Deleu om het dossier van Ognjen Vranjes pas na het weekend te behandelen. Het deed vandaag gewoon een uitspraak en schorste Vranjes voor drie wedstrijden. De Bosniër mist dus het duel tegen Club Brugge.

Sinds dit seizoen wordt er gewerkt met een disciplinaire tabel met daarop richtlijnen voor straffen bij welbepaalde overtredingen. Standard trok twee weken geleden de rechtsgeldigheid van deze tabel in twijfel. Hierdoor is er nog geen uitspraak in de schorsingszaken van Mehdi Carcela en Club Brugge-speler Wesley. Om deze reden vroeg ook Anderlecht uitstel.
 
De Geschillencommissie is niet ingegaan op deze vraag. Het legde Vranjes een schorsing op van drie wedstrijden en een boete van 3.000 euro. Enkel wanneer later deze week Standard gelijk krijgt en de disciplinaire tabel ongeldig blijkt, maakt Vranjes kans om zondag toch te spelen.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.