Devroe: "Binnen 48 uur transfers afronden"

MAANDAG, 27 AUGUSTUS 2018, 14:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De laatste week van de transferperiode is ingegaan en Anderlecht wil zich nog roeren op de transfermarkt. Manager Luc Devroe hoopt snel versterking te kunnen voorstellen. "Op defensief vlak zitten we te krap. Aanvallend halen we iemand als de kans zich aandient."

Zoals bekend is een extra verdediger prioriteit nummer één. "Op defensief vlak zitten we te krap. We hebben maar drie potentiële basisspelers, bij hen één 19-jarige. Die doet het wel heel goed. Verder hebben we een hoop jeugdspelers. Er moet dus nog iets bijkomen. Kracht hoeft niet, ervaring uiteraard wel."

Ook aanvallend wil Devroe nog een slag slaan. Mohammed Dauda, spits nummer drie in de pikorde na basisspelers Santini en Dimata, moest de voorbije wedstrijden vanuit de tribune volgen. Een teken dat Hein Vanhaezebrouck hem nog niet klaar acht, want er zat geen diepe spits op de bank.

"Ik ontken niet dat we nog een aanvaller willen halen", aldus Devroe. "Als de kans er is, zullen we die grijpen. Maar we nemen geen spelers van vijf à zes miljoen om gewoon de hoop te vullen."

Het worden spannende dagen. "We gaan er alles aan doen om het niet tot vrijdag te laten aanslepen. In de komende 48 uur proberen we de dossiers af te werken. Sanneh en Gouano? Naast hen hebben we nog alternatieven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.