Sanneh meteen in de basis door blessure Bornauw

ZATERDAG, 1 SEPTEMBER 2018, 10:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Anderlecht kan morgen niet rekenen op verdedigers Ognjen Vranjes (geschorst) en Sebastiaan Bornauw (geblesseerd). Hierdoor komt nieuwkomer Bubacarr Sanneh wellicht meteen aan de aftrap.

Bornauw trainde deze week nog niet wegens een probleem met de enkel. "Ik hoop hem na de interland break te recupereren", vertelde coach Hein Vanhaezebrouck gisteren op zijn persbabbel.

Sanneh is nog maar sinds gisteren in het land, maar moet morgen meteen aan de bak. Op zich geen probleem: de Gambiaan kende een goede voorbereiding bij Midtjylland en speelde de voorbije weken nagenoeg alle wedstrijden. Donderdag bijvoorbeeld nog een volledige partij in de Europa League.

James Lawrence, die andere nieuwe verdediger start waarschijnlijk op de bank. Hein Vanhaezebrouck lijkt morgen te zullen kiezen voor een driemansdefensie met naast Sanneh ook Dennis Appiah en Antonio Milic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.