Vanhaezebrouck: "Hadden altijd moeten winnen"

ZONDAG, 2 SEPTEMBER 2018, 19:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck zag net als iedereen die wedstrijd zag, een fantastisch eerste half uur van RSC Anderlecht. Kansen genoeg, maar paars-wit scoorde maar één keer. De tweede helft was ondermaats voor deze ploeg, liet de coach nog optekenen.

"We moeten hier altijd winnen", gaat Vanhaezebrouck verder, "De eerste 30 minuten waren fantastisch met dominant en atractief voetbal. Toen hadden we al een tweede keer moeten scoren. Nadat de wedstrijd stil lag voor een de blessure van Bolat, was er niets meer dat nog lukte. We hebben nog een drietal kansen, maar die worden niet afgewerkt."

"Toen hadden we zeker nog één keer moeten scoren, maar iedereen ging mee ten onder, en dat is om problemen vragen natuurlijk. Na rust kwam er zelfs geen voetballen meer aan te pas. En dat is verwacht ik niet van dit team en van bepaalde jongens. Het is uiteindelijk de slechtste voorzet van de match die het resultaat bepaalt", aldus nog de T1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.