"Het is zijn eigen schuld dat Markovic hier niet zit"

ZONDAG, 2 SEPTEMBER 2018, 20:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De transfer van Lazar Markovic ging in de laatste uren van de zomermercato niet door. De Serviër zijn looneisen zouden té hoog geweest zijn. Hein Vanhaezebrouck bevestigde dat bericht vandaag nog eens en liet weten dat zowel Marc Coucke als Luc Devroe al héél ver waren gegaan om Markovic alsnog binnen te halen. 

Veel supporters zaten vorige vrijdagavond tot middernacht aan hun scherm gekluisterd, wachtend op het verlossend nieuws dat Markovic een Anderlecht-speler was. Maar zover kwam het dus niet en dat heeft de Serviër enkel aan zichzelf te danken, zegt coach Vanhaezebrouck. 

"Het is geen geheim dat we er hem graag nog bijwilden. Hij was het type creatieve speler die we nog zochten. We hebben er écht alles aan gedaan om hem te halen en hijzelf had eigenlijk ook niet veel keus meer. Coucke en Devroe waren op bepaald moment bereid om zotte dingen te doen om hem toch maar binnen te halen. Maar zelfs dan bleef Markovic doorduwen, dan stopt het natuurlijk op een gegeven moment. Het is zijn eigen schuld dat hij hier niet zit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.