Lawrence volgende verdediger die uitvalt

VRIJDAG, 14 SEPTEMBER 2018, 14:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Anderlecht kan zondag niet rekenen op James Lawrence. De verdediger blesseerde zich vanmorgen op training aan het hoofd. "Hij is out voor de wedstrijd tegen Genk", vertelt coach Hein Vanhaezebrouck. Die had wel goed nieuws over Adrien Trebel, Kenny Saief en Elias Cobbaut.

"Alle internationals zijn goed teruggekomen. Er zijn geen blessures", zo vertelde de coach vanmiddag op zijn persconferentie. "De spelers die gebleven zijn, hebben goed getraind. Behalve zij die revalideren. Trebel trainde vorige week niet met de groep, maar deze week wel. Ook Saief heeft deze week de groepstraining kunnen meedoen."

Wie is er nog out? "Bornauw revalideert nog en de wedstrijd van dit weekend komt te vroeg. Amuzu en Dauda zijn nog niet voldoende fit en Sowah is nog steeds out. Vranjes is geschorst. Met Cobbaut gaat het beter, maar hij heeft nog minstens drie weken nodig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.