Overzicht verhuurde spelers: klinkend debuut Cools

ZONDAG, 16 SEPTEMBER 2018, 22:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Van de spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt, kwamen er dit weekend niet veel in actie. Twee van hen beleefden wel een heerlijke avond: Kobe Cools en Sylvère Ganvoula.

Kobe Cools stond voor het eerst in de basis bij RWDM. Hij speelde de volledige wedstrijd tegen Geel en droeg zijn steentje bij aan de 4-1-zege. RWDM telt nu zes punten op negen in de eerste amateurliga.

Sylvère Ganvoula was voor de vierde keer in vijf wedstrijden invaller bij Bochum. Tegen Ingolstadt mocht hij dit weekend opdraven na 67 minuten. Tien minuten later legde Bochum de 6-0-eindstand vast. Bochum staat nu tweede met tien punten op vijftien.

Davy Roef speelde met Waasland-Beveren 0-0 gelijk tegen Eupen. 

Leander Dendoncker zat opnieuw niet in de wedstrijdkern bij Wolverhampton. Zijn maats wonnen met 1-0 van Burnley.

Ook Kara Mbodj stond dit weekend niet op het wedstrijdblad. Zonder hem speelde Nantes 0-0 gelijk tegen Reims.

Josué Sableef bij Kasimpasa op de bank. Zijn club verloor met 4-1 bij Galatasaray. Beide clubs delen de leiding met twaalf op vijftien.

Ook Isaac Kiese Thelin bleef negenting minuten op de invallersbank. Zijn Bayer Leverkusen ging met 3-1 de boot in bij Bayern München.

Alexandru Chipciu speelt morgen pas met Sparta Praag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.