Trebel: "Het ligt niet aan de trainer"

MAANDAG, 1 OKTOBER 2018, 06:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Her en der hoor je al supporters om het ontslag van Hein Vanhaezebrouck roepen. Al stellen wij ons ook de vraag of een andere trainer het beter zou doen, aangezien hij over hetzelfde materiaal beschikt, en dat daar juist het gebrek aan kwaliteit ligt. Kapitein Adrien Trebel neemt het alvast op voor de coach: "Het ligt niet aan de trainer".

"De trainer doet er altijd alles aan om ons in de beste omstandigheden aan de aftrap te brengen", gaat de Fransman verder, "Het ligt aan ons, wij moeten opnieuw leren scoren. De spelers staan nog altijd achter de trainer."

"Als Bakkali aan de bal heeft, dan weet je dat hij gaat versnellen en voorzetten. Dan moet je ook klaar staan om die voorzet op te vangen. En daar ligt het probleem. En dat ligt niet alleen aan de spitsen, iedereen moet in de zestienmeter komen en klaar zijn om te scoren. Het is nu belangrijk dat we ons niet bezighouden met wat er rond ons gezegd wordt. We moeten terug naar de essentie en dat is scoren", besluit Trebel. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.