Liever 8 miljoen euro voor Sanneh, dan 2 voor PSV-titularis

DINSDAG, 2 OKTOBER 2018, 09:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Laatste Nieuws kreeg Anderlecht aan het einde van de transferperiode de verdediger Nicolas Isimat-Mirin van PSV aangeboden. De 26-jarige Fransman, een basispion bij de Nederlandse landskampioen, kostte amper twee miljoen euro. Marc Coucke en Luc Devroe hadden echter geen interesse.

De Anderlecht-scouts waren meteen gewonnen om Isimat-Mirin aan te trekken, zeker voor die prijs. Devroe wilde echter niet afwijken van zijn hoofdtarget Bubacarr Sanneh. Die transfer afronden lukte uiteindelijk pas op de slotdag van de transferperiode en na het betalen van acht miljoen euro. Een prijs die Midjylland al weken voordien vroeg voor Sanneh. De lange onderhandelingen hebben dus niet geleid tot een lagere prijs.

Sanneh is een menselijke muur, maar zijn uitvoetballen lijkt niet meteen top. De vraag rijst dan ook of die acht miljoen euro niet beter besteed kon worden. Aan Lazar Markovic bijvoorbeeld. Anderlecht bood hem een salaris van 2,2 miljoen euro bruto, maar de Serviër wilde meer omdat hij wist dat Trebel drie miljoen euro bruto verdiende.

En niet alleen het geld had beter besteed kunnen worden, ook de tijd. Devroe verklaarde zelf dat hij geen tijd meer had om offensieve versterking te halen omdat hij eerst de defensieve transfers moet afronden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.