Haar in de boter tussen Vanhaezebrouck en Het Laatste Nieuws?

WOENSDAG, 3 OKTOBER 2018, 16:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een opmerkelijke uitspraak van Hein Vanhaezebrouck vanmiddag op zijn persconferentie. De Anderlecht-coach vertelde aan een aanwezige journalist dat die niet moet hopen om snel een individueel interview met hem af te nemen.

Hein Vanhaezebrouck is morgen exact één jaar coach van Anderlecht. De kranten maakten gisteren en vandaag zijn rapport. Pieter-Jan Calcoen van Het Laatste Nieuws wilde weten hoe Vanhaezebrouck zelf terugkijkt op zijn eerste jaar in Brussel.

"We zijn hier vandaag voor de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Als ik ooit eens een individueel interview met u doe, zal ik dat eens uitleggen. Maar ik vrees dat dit er de eerste tijd niet zit aan te komen", aldus de coach. "Jullie hebben jullie bilan gemaakt en daar jullie best voor gedaan. Ik ga daar geen commentaar op geven en me focussen op de wedstrijd van morgen, niet op 'het bilan'."

Het is niet zo dat Vanhaezebrouck regelmatig individuele interviews geeft, maar zo uitdrukkelijk aangeven dat een journalist niet moet hopen op een individueel gesprek, duidt toch op enige wrevel.



anderlecht-online forum