Coucke nodigt (ook gewone) supporters uit voor gesprek

WOENSDAG, 3 OKTOBER 2018, 21:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Via een post op Twitter heeft Marc Coucke gereageerd op de perikelen die dezer dagen rond het team hangen. Hij noemt zijn "beginparcours als voorzitter hobbeliger dan voorzien". Coucke gaat op 25 oktober in dialoog met de supporters. De voorzitters van de fanclubs zijn uitgenodigd, maar hij wil ook twintig ongebonden supporters erbij.

Hieronder vindt u de integrale boodschap van Marc Coucke

Beste RSCA-vrienden,

Dank voor alle (vriendelijke en soms minder vriendelijke) reacties na onze recente mindere resultaten. Ik probeer de meeste te lezen en er steeds iets mee bij te leren, over de club of over u, om zo zoveel mogelijk extra gegevens over deze prachtige club en haar mogelijkheden te weten te komen. Om maximaal op dezelfde golflengte te raken, want het potentieel van RSCA is enorm, en ik wil er alles aan doen om de gouden tijden (zoveel als mogelijk) te laten herleven. Al zal het tijd kosten en al zal niet iedereen het ons gunnen ... maar samen kunnen we paars-wit opnieuw doen schitteren.

Mijn beginparcours als voorzitter begint hobbeliger dan voorzien. Ik moet bijvoorbeeld veel te vroeg al één van de drie ambities dit seizoen schrappen, maar enkele moeilijke maanden mogen ons gezamenlijk einddoel niet uit het oog laten verliezen.

Om de huidige situatie te duiden, en om naar elkaar te luisteren (presentatie + vraag & antwoord) nodig ik u graag uit op 25 oktober om 17 uur voor de match tegen Fenerbahàe in het Constant Vanden Stock-stadion. Alle voorzitters van fanclubs zijn geïnviteerd, maar ook (ik krijg vaak die vraag) twintig extra fans.

Wenst u erbij te zijn, graag een mailtje naar [email protected]. Het lot zal er twintig uit selecteren.

Hopelijk hebben we ondertussen al verschillende tegenstrevers, te beginnen morgen met Zagreb, verslagen. Maar ik kijk sowieso uit naar onze ontmoeting op 25 oktober.

Met hartelijke groeten, uw voorzitter, Marc




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.