"Een zege nodig voor het vertrouwen"

VRIJDAG, 5 OKTOBER 2018, 15:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na twee wedstrijden in de Europa League blijft Anderlecht achter met 0 punten. De teleurstelling was groot na het verlies tegen Dinamo Zagreb. "Ook de uitschakeling in de Beker deed pijn", geeft de coach toe.

"We hadden een andere wedstrijd in gedachten, maar ja. Als je dan niet doet wat er van je gevraagd wordt, dan geef je de goals zelf weg natuurlijk. Wat we nu nodig hebben is een zege om het vertrouwen op te krikken. We moeten leren om een hecht blok te vormen en voor elkaar te vechten. En liefst beginnen we daar mee tegen Zulte-Waregem. Bij een zege kan het misschien ook weer wat rustiger worden op Anderlecht", is de coach eerlijk.

"De spelers moeten nu elk hun niveau opkrikken. Maar het collectief blijft het belangrijkste. Geen enkele speler gaat op zichzelf het verschil kunnen maken", aldus Vanhaezebrouck, "Ik zag vandaag op training opnieuw gretige jongens. Die wil ik nu ook zondag zien tegen Zulte-Waregem."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.