Van Holsbeeck ondervraagd als verdachte

WOENSDAG, 10 OKTOBER 2018, 20:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na de huiszoekingen en ondervragingen vanmorgen, worden momenteel nog steeds verschillende personen verhoord. Eén van hen is oud-Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. Het parket van Hasselt heeft zopas laten weten dat alle personen die verhoord worden verdachte zijn in het onderzoek, geen getuige.

"Alle personen die vandaag door de politie werden meegenomen, werden van hun vrijheid beroofd. Ze gingen niet vrijwillig mee als getuige", zo klinkt het. Voor de duidelijkheid: dat ze ondervraagd worden als verdachte, betekent niet dat ze al in verdenking gesteld zijn. Het feit dat de mensen ondervraagd worden als verdachte, geeft het parket meer tijd om hen te verhoren.

Naast Van Holsbeeck gaat het ook om Club Brugge-trainer Ivan Leko, scheidsrechters Sébastien Delférière en Bart Vertenten, twee journalisten, twee bestuurders van KV Mechelen en de makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.