Amuzu schenkt Belgische U21 de zege

DONDERDAG, 11 OKTOBER 2018, 21:35 - Garrincha

WEDSTRIJDEN We zouden het haast vergeten, maar dezer dagen wordt er ook nog gevoetbald. Interlandvoetbal, meer bepaald. Zo speelden in de vooravond de Belgische U21 een oefenwedstrijd tegen Italië. De jonge Duivels wonnen met 0-1, een doelpunt van Francis Amuzu.

Amuzu mocht in Udine invallen na 62 minuten. In de 81e minuut scoorde hij het enige doelpunt. Een mooi doelpunt overigens: vanop de linkerflank zocht hij het centrum op, hij passeerde zijn verdediger en schilderde de bal met rechts in de bovenhoek.

Sebastian Bornauw speelde de tweede helft. Landry Dimata kwam niet in actie.

Vanuit Italië reist België door naar Zweden waar het dinsdag zijn laatste EK-kwalificatiewedstrijd speelt. Een gelijkspel volstaat voor groepswinst en een ticket voor het EK.