Coucke: "Zaken fundamenteel veranderen"

VRIJDAG, 12 OKTOBER 2018, 21:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sinds operatie "Propere Handen" van start is gegaan, bleef het opvallend stil bij RSC Anderlecht. Voorzitter Marc Coucke reageert nu voor het eerst op alle heisa in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Pro League: "We moeten de zaken fundamenteel veranderen".

Marc Coucke reageert in "De afspraak op vrijdag" op Canvas. Over de wantoestanden met makelaars is hij duidelijk.  "Ik heb de voorbije dagen enorm veel contact gehad met de Europese voetbalinstanties. Zij volgen het heel nauw en ze gaan er ons ten volle in steunen. Misschien kunnen we zelfs het voorbeeld geven. Daar moeten we van een ramp een voorbeeld maken. We willen de zaken fundamenteel veranderen en met België het voorbeeld geven in Europa.

Ook de wedstrijdvervalsing komt ter sprake en ook daarover is Coucke duidelijk: "Het is iets wat nooit kan, op geen enkel niveau in geen enkel land. Het is het ergste wat in het voetbal kan gebeuren".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.