"Dhauholou slechts één van de jongeren over wie ik tevreden ben"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2018, 15:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Hein Vanhaezebrouck sprak vanmiddag met de pers in de aanloop naar de Europa League-wedstrijd van morgen tegen Fenerbahçe. De coach kreeg ook vragen over Ciryack Olivier Dhauholou. Hij loofde de spits, maar haalde ook even uit naar de pers.

Tijdens de interlandbreak speelde Anderlecht een oefenduel tegen Willem II. Na afloop verscheen er in La Dernière Heure dat Vanhaezebrouck tevreden zou zijn over drie specifieke jongeren, onder wie Dhauholou (lees hier). Dat wilde de coach toch even rechtzetten. "Ik wil wel even stellen dat ik na de oefenwedstrijd tegen Willem II negens mijn mening over Dhauholou gegeven heb. Het zijn journalisten die me zaken in de mond gelegd hebben en dat moet stoppen", zo klinkt het vandaag.

"Er zijn veel spelers bij de jeugd over wie ik tevreden ben. Dhauholou is er daar één van. Het feit dat Dhauholou gisteren en vandaag met de A-kern trainde, is omdat de beloften naar Oostenrijk waren voor een wedstrijd in de Youth League. Hij is te oud om daaraan deel te nemen. Hij zou daardoor alleen hebben moeten trainen en dus heb ik hem met de A-kern laten trainen. Hij deed dat goed en het is een plezier om dat te zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.