"Twee matchen die beslissen over onze Europese toekomst"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2018, 16:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na twee Europese nederlagen staat Anderlecht morgen tegen Fenerbahçe met de rug tegen de muur. Dat beseft ook Hein Vanhaezebrouck. "Verliezen is uit den boze: dan zit ons Europees avontuur erop. Bij een gelijkspel is het nog niet over, maar dan moeten we ginder stunten."

"Het worden twee belangrijke wedstrijden tegen Fenerbahçe. Ze zullen beslissen over onze toekomst in de Europa League. Vallen ze slecht uit, dan zit ons Europees avontuur erop", beseft Vanhaezebrouck. "Maar zelfs als we winnen, zijn we er nog niet. Dan wacht ons nog een moeilijk duel in Istanbul."

"Fenerbahçe heeft het moeilijk in de competitie, maar dit is een andere competitie. Daarin doen ze het beter dan ons", wijst Vanhaezebrouck op de drie op zes die de Turken haalden. "Ook voor hen zijn het dus twee belangrijke wedstrijden om te proberen door te stoten in de Europa League. Dit is vast één van hun doelstellingen, maar dat geldt ook voor ons en Dinamo Zagreb. Eén van de drie zal ontgoocheld achterblijven en het ziet er niet naar uit dat het Dinamo Zagreb zal zijn. Dan wordt het dus Fenerbahçe of wij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.