Didillon: "We moeten geconcentreerd blijven"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2018, 18:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Thomas Didillon mocht tegen coach Hein Vanhaezebrouck plaatsnemen voor de persconferentie. De doelman beseft dat het morgen een cruciale wedstrijd is en dat er eigenlijk wel moet gewonnen worden om de Europese droom nog leven te houden. 

“We zijn slecht gestart met die twee nederlagen tegen Spartak Trnava en Dinamo Zagreb”, is Didillon eerlijk, "Tegen Fenerbahçe worden het dus interessante wedstrijden. Het komt er dan op aan geconcentreerd te blijven, ook al zijn er waarschijnlijk veel bezoekende fans. Je moet jezelf gewoon op de match focussen.”

Didillon kwam tijdens de zomermercato over van het Franse Metz. Ondertussen speelde hij al dertien wedstrijden voor RSC Anderlecht, waarbij hij twee keer de nul kon houden. "Het belangrijkste is natuurlijk wedstrijden spelen en winnen. Statistieken hebben hun waarde, maar er moet ook niet overdreven worden. Als is het natuurlijk wel makkelijker om wedstrijden te winnen als je geen tegendoelpunten pakt”, aldus nog de 22-jarige doelman.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.