Kums: "Ons weeral in de voet geschoten"

DONDERDAG, 25 OKTOBER 2018, 21:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er zat meer in vanavond tegen Fenerbahçe, dat beseft ook Sven Kums. "Wij maken onze kansen af en eigenlijk mag je dat dan niet meer weggeven", zo zegt de middenvelder. "Maar we schoten onszelf in de voet en dat gebeurde de voorbije weken te vaak."

"We begonnen goed aan de wedstrijd. In de eerste helft kwamen we op voorsprong en in de tweede helft maken we snel dat tweede doelpunt", analyseert Kums,​​​ die zelf ook een sterke eerste vijftig minuten speelde, voor de microfoon van Sporza. "Daarna schieten we onszelf in de voet. Dat is de voorbije weken al te vaak gebeurd. Dat moet eruit, want anders gaan we veel punten verliezen."

Dat Anderlecht voor het tegendoelpunt de betere ploeg was, wilde Kums niet gezegd hebben. "Fenerbahçe had ook wel wat kansen en Didillon hield ons enkele keren recht. Ik denk dat het een goede wedstrijd was die op en neer ging. Wij maken onze kansen af en eigenlijk mag je dat dan niet meer weggeven."

"Europees moet je thuis winnen en dat hadden we vandaag moeten doen. Als je 2-0 voor staat, doet het extra pijn om die overwinning weg te geven", besluit de middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.