Bakkali: "Een beetje ongoocheld"

VRIJDAG, 26 OKTOBER 2018, 09:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was dé avond van Zakaria Bakkali gisteren, alleen besliste één foute pass van een ploegmaat daar anders over. Bakkali zelf is tevreden over zijn prestatie, al kan het altijd beter vindt hij zelf: "Ik moet nog beter kunnen."

 "Ik ben een beetje ontgoocheld", geeft Bakkali toe, "Je wil thuis winnen en dat is niet gelukt. Dat we het weer zelf weggeven? Het is niet steeds hetzelfde liedje, want onze vorige competitiematchen hebben we gewonnen. We hebben zeker niet slecht gespeeld. De kwalificatie is nog mogelijk, maar dan moeten we al zeker in Turkije winnen."

Op de wedstrijd van de Marokkaanse Belg valt echter niet veel op te merken. Al is hij ervan overtuigd dat hij nog beter kan én moet. "Mijn prestaties zitten in stijgende lijn, maar ik moet nog beter kunnen. Mijn achterstand is bijna weggewerkt. Ik zit ook bijna op mijn competitiegewicht. Veel is te danken aan de goede voorbereiding in juli en augustus, dat begint nu stilaan zijn vruchten af te werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.