Amuzu kreeg rust, maar kan zondag weer spelen

VRIJDAG, 26 OKTOBER 2018, 13:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES De partij tegen Fenerbahçe heeft niet voor blessuregevallen gezorgd. Dat vertelde Hein Vanhaezebrouck zopas op zijn persconferentie. Mogelijk moet hij wel één of meerdere spelers rust gunnen, zoals Francis Amuzu gisteren.

"Er zijn de gewone pijntjes na een wedstrijd, maar het ziet er niet naar uit dat we iemand gaan kwijt zijn", zo vertelde de coach. Wel wordt het zaak om iedereen 100 procent fit te krijgen voor zondag. "Vandaag, morgen en zelfs zondagvoormiddag moet blijken wie voldoende is gerecupereerd om te spelen en wie vermoeid is."

Dat laatste was ook de redenen waarom Francis Amuzu er gisteren niet bij was. "Hij kreeg rust omdat hij wat tekenen van vermoeidheid vertoonde. We hadden voorzien dat hij tijdens de interlandpauze  wat rust zou krijgen, maar uiteindelijk moest hij toch mee met de Belgische beloften. Ik denk dat hij zondag weer inzetbaar is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.