Vanhaezebrouck: "We speelden met schrik"

MAANDAG, 29 OKTOBER 2018, 08:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck begon zijn persconferentie na de wedstrijd met felecitaties aan het adres van Claude Makelele. "Ik ben onder de indruk van het lef en voetbal van Eupen. Dat verwacht je normaal van Anderlecht, maar wij hadden schrik."

"We gaan niet kijken naar de Europa League voor het resultaat tegen Eupen. De spelers waren fysiek klaar. En dan nog, als je hoort dat je de kans hebt om dichter bij Genk en Brugge te komen, dan geef je toch gewoon alles wat je hebt. Al denk ik niet dat het aan de vermoeidheid lag, we hadden gewoon schrik om te spelen", is Vanhaezebrouck hard in zijn analyse.

"En als je begint te voetballen met schrik, dan krijg je klappen", gaat de coach verder, "Bij ons beginnen ze zich weg te steken onder druk er was een serieus gebrek aan lef. Spijtig genoeg viel ons doelpunt vrij laat, want in de tweede helft domineerden we wel. Had die goal iets vroeger gevallen maakten we misschien nog kans op een gelijkspel of zelfs de drie punten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.