Didillon: "Gebrek aan betrokkenheid"

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2018, 11:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als er één spelers bij Anderlecht is die man en paard durft noemen, dan is het Thomas Didillon. Ook na de partij tegen Lokeren wond hij er geen doekjes om: "Vooraf kan je wel zeggen dat je er volop tegenaan wil gaan, maar de enige waarheid is wat gebeurt tussen de vier lijnen gebeurt gedurende negentig minuten. Dat was opnieuw ondermaats."

"Het is altijd hetzelfde liedje: een gebrek aan betrokkenheid", zo zicht Didillon. "Een gebrek aan kwaliteit is er niet. In het verleden bewezen we al dat we kunnen voetballen."

"In Eupen speelden we voor de rust erbarmelijk. Na de wedstrijd zeggen we met zijn allen dat we hieruit lessen moeten trekken. Vijf dagen later gebeurt dit: opnieuw spelen we een zwakke eerste helft en schieten we pas wakker wanneer we op achterstand komen. Na wat in Eupen gebeurde, verwacht je toch verbetenheid en volledige overgave."

"Ik zou niet graag in de schoenen van de coach willen staan nu. Op dit ogenblik zijn de keuzes die hij moet maken enorm moeilijk", zo besluit de doelman.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.