Vanhaezebrouck: "Nog geen beslissing over Trebel"

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2018, 15:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Het is nog niet zeker dat Adrien Trebel onder het mes gaat en voor meerdere weken aan de kant staat. Dat vertelde Hein Vanhaezebrouck vanmiddag. De coach bevestigde wel dat club en speler een definitieve oplossing zoeken voor zijn blessure. "Eerstdaags zullen we hierover communiceren."

Adrien blijft sukkelen. Momenteel bekijken we de opties, maar we zijn er nog niet uit. Eerstdaags zullen we hierover communiceren", aldus Vanhaezebrouck. "De verschillende opties hebben een verschil in duurtijd van herstel. We moeten niet alleen kijken welke optie het beste is inzake afwezigheidsduur, maar ook inzake herstel. De bedoeling is dat als we ingrijpen het probleem van de baan is."

Vandaag trainde Trebel gewoon mee. "Maar ik sprak vanmorgen met hem en hij zei zelf dat het perfect mogelijk is dat hij morgen niet meer kan bewegen", aldus de coach.

"Het probleem van Adrien is dat hij soms een goede dag heeft. Dan traint hij perfect mee en voelt hij niet, maar het kan perfect zijn dat het morgen overal pijn doet. Soms zegt hij dat hij kan spelen, maar de dag erna heeft hij weer pijn. Dat rekenen we op hem, speelt hij, maar is het niet zijn beste wedstrijd, ... Dat is een probleem. We moeten een definitieve oplossing zoeken. Zo kan het niet blijven duren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.