"Tegen Genk was Makarenko de beste middenvelder op het veld"

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2018, 20:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Om de geblesseerde Adrien Trebel te vervangen, kijkt iedereen in eerste instantie naar Evgen Makarenko. Gisteren tegen Lokeren speelde hij niet al te best, maar Hein Vanhaezebrouck gelooft in hem. "Hij liet in het begin van het seizoen zien dat hij het kan."

"Ik verwacht meer van Makarenko", zo vertelde Vanhaezebrouck vanmiddag op zijn persconferentie. "Gisteren tegen Lokeren was het zijn eerste wedstrijd sinds enige tijd (eerste basisplaats sinds 4 oktober, red.). Tegen Eupen speelde hij een helft. Ik denk dat hij ons in de komende wedstrijden veel kan bijbrengen."

"In het begin van het seizoen liet hij zien dat hij het kan. Ik herinner me de wedstrijd op Genk waar hij super was. Hij was in die wedstrijd misschien wel de beste middenvelder op het veld. Als je tegen jongens als Pozuelo en Berge speelt en Makarenko is dan de beste, dan zegt dat iets."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.