End of an era
Phóenix semper pérvivet

Dimata: "We creëerden te weinig kansen"

DONDERDAG, 8 NOVEMBER 2018, 20:10 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Het Europees avontuur van RSC Anderlecht zit erop, al moeten er nog twee wedstrijden gespeeld worden. Landry Dimata heeft er in ieder geval nog zin in maar wil zich vanaf nu ook volledig op de competitie focussen. 

Het was afwachten of Dimata effectief ging starten doordat hij sukkelt met de knie. En veel tijd om te rusten is er niet, want zondag wacht AA Gent in het Constant Vanden Stock Stadion. Al zal het daar toch beter moeten presteren dan tegen Fenerbahçe.

"Nee, dit was niet goed", is Dimata eerlijk, "We speelden eigenlijk wel goed tot we het tegendoelpunt incasseren, daarna kregen we het moeilijk. Het is jammer, al creëerden we ook te weinig kansen en dan kan je ook niet scoren."

"Europees is het voor ons voorbij ook al komen er nog twee wedstrijden. En die twee wil ik zeker nog spelen. Maar nu moeten we naar de competitie kijken en veel tijd om te rusten is er niet. En er staan nog heel wat wedstrijden op het programma voor het winterstop is. We moeten ons elke wedstrijd voor de 100 procent willen geven en plezier in ons spel hebben."

Bron: hln.beanderlecht-online forum