Didillon: "Keer op keer laten we steken vallen"

VRIJDAG, 9 NOVEMBER 2018, 09:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Weer geen clean sheet voor Thomas Didillon, al valt de doelman weinig te verwijten. Zelf wil hij nu vooral vooruit kijken en de wedstrijd tegen Fenerbahçe gebruiken om uit hun fouten te leren. Zondag wacht AA Gent: "We moeten nu eerst beginnen wedstrijden winnen, pas daarna mogen we eventueel aan de titel denken."

"We moeten dringend een paar dingen corrigeren, al was nu ook weer niet alles slecht. Maar als je bij Anderlecht speelt moet je in staat zijn om een wedstrijd op slot te gooien en 90 minuten geconcentreerd te spelen. Ik hou hier echt een rotgevoel aan over", is Didillon eerlijk.

"We waren nog zo goed aan de wedstrijd begonnen, maar dan schieten we onszelf weer in de voet. Op deze manier Europa verlaten is extreem pijnlijk. Nu moeten we eerst beginnen met iets op het veld te zetten waarmee we wedstrijden kunnen winnen, de rest bekijken dan nadien wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.