Gent-coach: "Bij mij had Sanneh ook tijd nodig"

ZONDAG, 11 NOVEMBER 2018, 14:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Bubacarr Sanneh staat vanmiddag oog in oog met Jens Thorup, zijn coach bij Midtjylland. De huidige coach van AA Gent zag ook dat Sanneh zijn transfersom nog niet kon verantwoorden, maar hij predikt geduld. "Bij ons had hij ook 2,5 maanden nodig om het niveau op te pikken."

Thorup haalde Sanneh in januari van Horsens naar Midtjylland. "Hij had toen 2,5 maanden nodig om zich aan te passen aan het hogere niveau", weet Thorup nog. In het begin vroeg iedereen zich af of hij wel een plaats kon afdwingen in de basiself, maar op het einde was hij de beste verdediger van Denemarken. Ik denk dat we in België hetzelfde zullen meemaken."

Volgens Thorup heeft Sanneh de kwaliteiten om de stap hoger te zetten. De Deen vraagt tijd en vertrouwen. "Sanneh moet vertrouwen voelen, niet alleen van zichzelf, maar ook van het team. De kleine foutjes die hij momenteel maakt, zie ik ook, maar ze zullen er wel uit gaan. Sanneh is gemaakt voor de duels met sterke spitsen zoals er in België spelen."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.