Kums: "Staande ovatie deed deugd"

ZONDAG, 11 NOVEMBER 2018, 17:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een gelukkige Sven Kums die de pers te woord stond. Al was er twijfel of hij zou starten door pijn aan de rug. Uiteindelijk is hij blij dat hij doorgebeten heeft. De supporters bedankten Kums met een staande ovatie bij zijn vervanging. 

"Ik denk wel dat we allemaal genoten hebben van deze wedstrijd. Gent is goed gestart en was ook meer aan de bal, dat was ook zo in de tweede helft. Maar we wisten allemaal dat we onze voorsprong niet meer mochten weggeven tegen tien man", zegt Kums.

De middenvelder sukkelt al een tijdje met het staartbeen en had nu ook weer pijn aan de rug. "Het was een vraagteken of ik zou starten. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik doorgebeten heb. Het was ook lang geleden dat ik nog eens gescoord had. Hopelijk ben ik nu vertrokken en de ploeg ook. We staan nu op een punt van Club. Het is in domme wedstrijden dat we punten laten liggen en dat moet eruit. Die staande ovatie van de supporters bij mijn vervanging deed zeker deugd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.