Michael Verschueren in beeld als nieuwe sportieve baas

DINSDAG, 13 NOVEMBER 2018, 07:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De transfers van Luc Devroe zijn nu niet bepaald een succes te noemen. Marc Coucke gaf al meermaals aan deze kern verkeerd te hebben ingeschat. En dus komt Michael Verschueren meer en meer op de voorgrond. Hij wordt genoemd als de nieuwe sportieve baas bij RSC Anderlecht.

Als zoon van heeft Verschueren al een streepje voor bij de supporters. Ook zijn contacten die hij opgebouwd heeft als lid van de ECA, de federatie van Europese club, blijken waardevol. Het is geen geheim dat de voorzitter en Verschueren ook redelijk close zijn. Sinds de overname is al gesuggereerd dat Verschueren een meer nadrukkelijkere rol zal spelen binnen paars-wit.

Wordt dat dan als nieuwe sportieve baas ? De transfers die Luc Devroe gedaan heeft blijken geen succes. Daartegenover staat dat Verschueren het huis Anderlecht ook beter kent. Sinds de overname is hij ook meer aanwezig bij de verre en Europese verplaatsingen.

Vraag is natuurlijk of Devroe een tweede man naast zich zal dulden of hij een andere functie krijgt binnen de club. Als Verschueren effectief het nieuwe sportieve beleid gaat bepalen natuurlijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.