Delcroix en Dhauholou te fragiel voor topvoetbal?

DONDERDAG, 22 NOVEMBER 2018, 15:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Hannes Delcroix (foto) hervatte dinsdag de trainingen na een blessure. Ciryack Dhauholou staat voor de zoveelste keer langs de kant met een blessure. De vraag rijst of beide spelers fysiek wel sterk genoeg zijn om door te breken als profvoetballer.

Gezien zijn kwaliteiten heeft Delcroix zeker zijn plaats in de A-kern, maar de verdediger krijgt veel af te rekenen met blessures. Zo zag hij bijna heel het vorig seizoen de mist ingaan en ook dit seizoen stond hij al enkele keren aan de kant. Desondanks blijft Delcroix verbeten om te bewijzen dat hij zijn plaats heeft bij Anderlecht.

Dhauholou bevindt zich in dezelfde situatie. De voorbije weken stond hij dichtbij zijn debuut in het eerste elftal, maar een nieuwe blessure gooide vorige week roet in het eten. Sinds zijn aankomst in België drie jaar geleden slaagde hij er door zijn fragiele gestel nooit in om een volledige wedstrijd af te werken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.