"De Pro League moet ingrijpen"

VRIJDAG, 23 NOVEMBER 2018, 14:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag speelt RSC Anderlecht op het kunstgrasveld van Sint-Truiden. De voorbije weken hoorden we al meermaals dat die er niet al te goed meer bij ligt. Desastreus zelf. Volgens Hein Vanhaezebrouck is het taak van de Pro Leagu om in te grijpen als een veld er écht zo slecht bij ligt.

"Geen idee hoe grasmat eraan toe is, maar ik hoor weinig goeds", is Vanhaezebrouc eerlijk, "Maar ik vind dat als het echt zo erg is dat de Pro League moet ingrijpen. Het is onhoorbaar dat er moet gespeeld worden op zo een slecht veld. Dat is gevaarlijk zowel voor onze spelers en voor die van STVV."

"Ook wij trainen daar iedere dag op, maar als je dat perfect onderhoudt brengt dat geen problemen mee. Hoe het zover is kunnen komen bij Sint Truiden, dat weet ik niet. Dat is ook niet aan mij om over te oordelen. Naar aanloop van de wedstrijd hebben wij ook op ons kunstgras meerdere malen getraind, maar je kan dat niet vergelijken met dat van STVV. Ons kunstgras ligt er perfect bij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.