"Een beetje een tweede Jean Dockx"

VRIJDAG, 23 NOVEMBER 2018, 18:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Pär Zetterberg blijft deze week nog in België om de de twee thuiswedstrijden van RSC Anderlecht bij te wonen. Nadien keert hij terug naar Zweden om de laatste zaken te regelen. Vanaf Nieuwjaar begint hij dan fulltime bij RSC Anderlecht als rechterhand van Hein Vanhaezebrouck. 

"De eerste contacten dateren van de thuiswedstrijd tegen Lokeren", zegt Zetterberg, "Toen werk ik al eens gepolst of ik interesse had. Anderlecht is mijn tweede thuis, dus moeilijk was de keuze niet. Ik ben indertijd teruggekeerd naar Zweden voor de kinderen, maar die zijn nu 18 en 21 jaar, dus voor hen was het eigenlijk ok dat ik terug naar België kom."

"Het is niet mijn ambitie om T1 te worden, Ik zie mij meer in een rol zoals Jean Dockx indertijd. Misschien zal ik op een andere manier werken want de club is wel geëvolueerd sinds die tijd. Ze hebben mij teruggehaald uit Zweden wat toch aantoont dat ze Anderlecht terug groot willen maken."

"Ik hoop het dat mijn komst de gemoederen bij de supporters wat zal bedaren anders wil dat zeggen dat je niet geliefd bent. Maar ook de resultaten zullen er moeten zijn, anders zal de kritiek opnieuw hoog oplaaien", besluit Zetterberg.


 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.