U19 uitgeschakeld in Youth League

DINSDAG, 27 NOVEMBER 2018, 17:53 - Garrincha

JEUGD Het Europees avontuur van de U19 zit erop. De talenten van Anderlecht verloren hun terugwedstrijd in de tweede ronde van de UEFA Youth League met 2-1 van Dinamo Kiev. Onvoldoende na het gelijkspel in de heenwedstrijd.

Het was de thuisploeg die de wedstrijd domineerde. Toch kwam Anderlecht op voorsprong. Vijf minuten na de rust scoorde Colassin na een assist van Doku. Een kwartier later hingen de bordjes weer gelijk. We leken op weg naar verlengingen, tot Kiwior zeven minuten voor tijd een strafschop veroorzaakte. Rood voor Kiwior en Buletsa trapte Kiev naar de volgende ronde.