Verschueren: "Post Vranjes is Anderlecht-onwaardig"

WOENSDAG, 28 NOVEMBER 2018, 11:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ognjen Vranjes veroorzaakte ophef door geweld van de AEK Athene-fans tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ajax te delen onder de noemer 'welkom in de hel'. Michaël Verschueren, de nieuwe sportieve baas, kan hier niet mee lachen en roept Vranjes op het matje.

Tijdens de wedstrijd tegen Ajax bekogelden de AEK-fans de Nederlandse supporters met vuurwerkbommen. Vranjes speelde tot vorig seizoen voor AEK en postte een bericht op zijn Instagram-pagina. Deze viel bij heel wat Anderlecht-supporters in slechte aarde. De Anderlecht- en Ajax-fans komen immers goed overeen.

Nu heeft ook Michaël Verschueren zich uitgesproken over Vranjes' post. "Vranjes gedraagt zich niet zoals ik wil dat een speler van Anderlecht zich gedraagt", zo vertelt hij tijdens zijn persconferentie. "Ik distantieer me volledig van zijn post en zal vrijdag een gesprek hebben met hem."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.