Bornauw: "Jammer dat we niet wonnen"

DONDERDAG, 29 NOVEMBER 2018, 22:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sebastien Bornauw slaagde er met zijn verdediging nog eens in om de nul te houden. Dat er voorin niet gescoord werd, maakt dat dit niet meteen leidt tot een feestje. "We vergaten om de wedstrijd af te maken."

Dat Anderlecht met een onuitgegeven elftal speelde, was volgens Bornauw niet het probleem. "We kennen elkaar vanop training en iedereen voelt automatismen met elkaar. De jongens die vandaag speelden, toonden dat ze hier klaar voor zijn. Ik denk dat we een redelijk goede wedstrijd hebben gespeeld", aldus Bornauw voor de microfoon van Sporza.

Met name in de eerste helft had Anderlecht wel wat kansen om te scoren. "Maar na de rust ook", aldus Bornauw. "Maar we vergeten de wedstrijd af te maken, want we gaven achterin niet veel weg."

Terwijl Saelemaekers en Amuzu rust kregen, begon Bornauw gewoon in de basis. "Voor mij is dat geen probleem. Het is best om zo veel mogelijk speelminuten te pakken. Ik ben nog jong en dit is de Europa League: ik wil zo veel mogelijk spelen om zo veel mogelijk bij te leren."

"Het is jammer dat we niet konden winnen. Vooral omdat het thuis is en we voor onze supporters graag de drie punten hadden gepakt. Nu moeten we proberen in Zagreb te winnen. We moeten er alles geven en tonen wat we waard zijn "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.