Vanhaezebrouck: "We gaan deze jongeren nog vaker zien"

DONDERDAG, 29 NOVEMBER 2018, 22:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ondanks het gelijkspel was Hein Vanhaezebrouck niet helemaal ontevreden. Vooral de jongeren konden hem bekoren. "Kayembe deed het goed, Dauda bij momenten ook en over Bornauw hoef ik niet meer te spreken. Dat wordt een vaste waarde", aldus de coach.

"Je moet ook rekening houden met de verschillene situaties. Morioka speelde voor het eerst in twee maanden. Hij had tijd nodig om in de wedstrijd te komen. In de eerste helft speelde hij te laag. Ik liet dat deze keer toe omdat hij de bal moest voelen. Ik wilde Morioka en Musona zoveel mogelijk speeltijd geven."

"Kayembe speelde goed, Dauda ook. De jongeren die nog niet veel speelden, hebben bevestigd. Bornauw achteraan, dat is duidelijk: dat wordt een onbetwiste titularis. De jongeren zullen we de komende weken nog zien."

"Voorin misten we wel wat punch. Met Dimata of Santini zouden we daar meer power gehad hebben. Maar met andere namen lukte het ons in Trnava ook niet om te winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.