"Vranjes is een goede verdediger maar té onbezonnen"

VRIJDAG, 30 NOVEMBER 2018, 14:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een journalist merkt op dat Ognjen Vranjes niet meer de blije onbezonnen speler is, dan in het begin van het seizoen. Alle heisa die er momenteel rond hem speelt weegt natuurlijk ook hem en bovendien heeft hij zijn ploeg ook al punten gekost, zegt Hein Vanhaezebrouck. 

"Vranjes is een goede verdediger maar je moet ook toegeven dat hij te onbezonnen is, op en naast het veld. Daardoor heeft hij zijn ploeg al punten gekost. En hij blijft diezelfde fouten maken. En dan nu met alle heisa, waar we trouwens mee bezig zijn, het zou wel kunnen dat dat wel een beetje begint te wegen op hem", zegt de coach.

"Ik vind het ook wat straf dat de Bosnische bond pas nu gaat reageren op een tatoeage die al langer op zijn arm staat. Ik ken die vent niet die op zijn arm staat, dus het kan zijn dat ze daar in Bosnië aanstoot aan nemen. Maar dan hadden ze eerder moeten reageren en niet nu er al consternatie is rond een speler. Hij heeft al meerdere keren gespeeld met de Bosnische elf en toen kraaide er geen haan naar", aldus nog Vanhaezebrouck. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.